19 Beste door de redactie goedgekeurde nieuwe beautylanceringen zomer 2024

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfzorg en meer) waarvan ze wedden dat u ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Ontdek de WINKEL

Ik zag laatst een meme die zoiets zei als “verdomme, June stopte niet eens om met ons te praten”, en het vatte perfect samen hoe waanzinnig snel de tijd vliegt. Meestal weet ik nauwelijks welke dag het is, dus ik probeer nog steeds te bedenken hoe we al meer dan halverwege de zomer zijn. Niettemin zal de beauty-editor in mij, hoe mistig en snel het leven ook wordt, altijd voorraad houden van nieuwe lanceringen die op mijn bureau belanden.

Ik weet misschien niet meer wat ik gisteravond heb gegeten, maar ik kan me wel alle leuke nieuwe producten herinneren (ik kijk naar jou Rhode Pocket Blush) waar ik me over verwonder als ik werk. Je weet wel, die waar ik over lyrisch ben tegen mijn vriendinnen als ik ze eindelijk een berichtje terugstuur. De afgelopen weken ben ik een heleboel nieuwe favorieten tegengekomen: sexy geuren (oliën en sprays) om me te helpen bij mijn zoektocht naar Eindelijk complimenten van vreemden over hoe lekker ik rook; innovaties voor nagels en wimpers die ik thuis kan gebruiken en die mij tijd en geld besparen; en heel veel make-up en haarverzorgingsproducten die het makkelijk en leuk maken om me klaar te maken (en me goed te voelen).

Dus voordat we knipperen en het december is, moest ik hier zijn om je er nu over te vertellen, zodat je het meeste uit deze recente lanceringen haalt terwijl de zomer nog warm is. Lees verder voor mijn door de redactie goedgekeurde beautypicks die ik dit seizoen tot de laatste druppel zal gebruiken.

Bekijk mijn door de redactie goedgekeurde zomerse beautytips

Briogeo Style + Treat Haarstyling Sleek Stick — $ 23,00

Ik leef eigenlijk in een gladde knot als het warm is. Hoewel ik normaal gesproken een styling pomade en edge control gebruik, is het fijn om deze stick in rotatie te hebben. Ik breng het direct aan op mijn puntige randen en gebruik een dikke borstel om mijn haar naar achteren te smeren. Ik vind het geweldig dat ik me geen zorgen hoef te maken dat er gel onder mijn nagels en overal op mijn handen komt als ik mijn haar probeer te doen. Het wordt ook niet knapperig of slijmerig, dus het blijft goed zitten.

2024 02 21 a6e9e5c6 4bd3 4cba 8042 fd97f82025c2

Falscara Clear Band Valse Wimperverlenging Wisps — $9.00

Ik kan niet geloven dat er een tijd was dat ik zou betalen honderden van dollars in de naam van vollere wimpers, in een wereld waar Falscara bestaat. De wimperclusters werken onder de wimperlijn om te verbeteren en te verlengen en ze zijn eerlijk gezegd een game changer geweest. Kiss heeft onlangs een versie met een doorzichtige band uitgebracht, die een nog naadlozere en onzichtbare afwerking mogelijk maakt. Dus als je op jacht bent naar vollere wimpers zonder veel geld en tijd te besteden, raad ik je ten zeerste aan om een ​​paar dozen hiervan te kopen.

Dashing Diva GelXtend — $ 13,00

Over DIY beauty gesproken, ik heb ook ontdekt dat het doen van mijn nagels thuis ontspannend en kostenbesparend is. Ik heb geëxperimenteerd met press-on nagels en deze Dashing Diva extensions, die gel extensions nabootsen zonder dat je naar de salon hoeft. Als je twee linkerhanden hebt als het gaat om het doen van je nagels, hoef je je ook niet veel zorgen te maken over deze: het proces is supermakkelijk: je nagels op maat maken; voorbereiden, vijlen, polijsten; de lijm aanbrengen en vervolgens uitharden onder de meegeleverde lamp. Deze hielden het iets meer dan een week vol voor mij, tussen het reizen en het worstelen met een peuter door, wat indrukwekkend is!

Essentials GelLiquidsTopCoat 778b2c99 146e 40fd 8612 f5b11e1acde8

Nailboo No Wipe Gel Top Coat — $ 13,00

Deze gel top coat heeft het experimenteren met gel thuis ook super makkelijk gemaakt. Het heeft een super glanzende finish en vereist geen afvegen of extra stappen, dus het aanbrengen van een gel overlay op mijn extensions is een no-brainer en ik voel me een echte pro. Gewoon een laagje aanbrengen, uitharden en klaar. Mijn nagellak blijft meestal super lang zitten als deze top coat erbij betrokken is.

SBS 017461

Biotera Intensieve 2:1 Hoofdhuid Scrub & Shampoo — $14,00

Ik hou van een goede hoofdhuidscrub, maar sommige zijn echt moeilijk op te scheppen en belanden op de bodem van mijn badkuip. Deze heeft een superdun mondstuk waarmee je het nauwkeurig direct op de hoofdhuid kunt aanbrengen. Het gebruikt abrikozenpitten om vuil en ophopingen van de hoofdhuid te verwijderen, terwijl kokosyoghurt en ginseng tegelijkertijd helpen vocht aan te vullen. Het schuimt lekker en mijn haar voelt erna altijd piepend schoon aan. Ik ga over een paar weken box braids laten maken en dit wordt mijn go-to als het tijd is om mijn hoofdhuid te reinigen zonder mijn vlechten te verpesten

ami cole

Ami Colé Desert Date Cream Multistick in roze Sel — $23,00

De Ami Colé Desert Date stick is al een favoriet van beauty editors en de nieuwste tint Pink Sel is mijn favoriete kleur voor mijn wangen en lippen. Het is een levendig, pittig roze dat perfect is voor de zomer. De formule is opbouwbaar, dus je kunt je look aanpassen, het uitdunnen voor een subtiele waas van kleur, of het in laagjes aanbrengen voor een gewaagdere look.

scrungee.duo a2eb83a4 45a3 4ffd a58a

Het Scrungee Dag + Nacht Duo — $43,00

Ik heb onlangs mijn haar laten doen door beroemdheid haarstylist Matthew Collinsdie deze innovatie in mijn tas stopte voordat ik de salon verliet, en ik heb hem sindsdien niet meer weggelegd. Collins werkte samen met accessoireontwerper Chelsea King om een ​​bungee-koord en scrunchy hybride product te creëren genaamd de Scrungee. Het is een supermakkelijke wraparound haarband die letterlijk niet beweegt (ik heb serieus ongeveer twee dagen met mijn paardenstaart geslapen en hoefde hem geen enkele keer te repareren). Collins (een vermijd Soul Cycler) maakte dit oorspronkelijk met mensen met een superactieve levensstijl in gedachten. Maar zelfs als je niet altijd zweet en een supergekrulde paardenstaart wilt die je geen hoofdpijn bezorgt, is dit een must-have.

seadrop

Seadrop Hydraterende Zeeschuim Reinigingskorrels — $52,00

Als je je gezicht onderweg wast, dan horen deze waterloze reinigingsparels thuis in je huidverzorgingsvoorraad. Het enige wat je nodig hebt is een scheutje water in je handpalm om een ​​lekker schuim te creëren dat make-up en talg van je gezicht verwijdert. Elke parel is samengesteld met rijstzetmeel, papaja-enzymen, blauwe vlindererwtbloem en kaolienklei om de huidtextuur na verloop van tijd te verhelderen en te verbeteren. Je kunt de hele pot meenemen of er een paar in een reiscontainer doen voor eenvoudig transport.

Savor Beauty Radiant Rose Collageen Gezichtscrème — $125,00

Als het aankomt op zomerse moisturizers, zoek ik naar formules die diep hydrateren en mijn huid zacht en dauwfris maken, maar die de hele dag niet plakkerig aanvoelen. Deze doet dat allemaal en gebruikt rozenolie (een van mijn favoriete hydraterende en kalmerende ingrediënten), vitamine C en vetzuren om mijn gezicht voller en zachter te maken. Je kunt het op elk moment van de dag gebruiken, maar ik vind het echt heerlijk om het 's avonds te gebruiken nadat ik in de zon ben geweest om mijn huid te helpen ontspannen. Het ruikt ook goddelijk, dus er zit een aromatherapie-element in dat ik echt fijn vind.

ShittyDay 50ml 1CapAlt Shadow N001 00012 1

Noyz Sh*tty Day Eau De Parfum — $87,00

De naam van deze geur zeker deed mij even nadenken toen ik het voor het eerst zag: Hoe ruikt een kutdag eigenlijk? Er schiet me niets prettigs te binnen. Maar van binnen van deze Noyz-fles is een verfrissende mix van zeelucht, kokoswater en lavendel. Het is verfrissend en wekt mijn zintuigen direct, wat ironisch genoeg perfect is om je vibe op te peppen als je een niet zo warme dag hebt.

aavrani

Aavrani Haardichtheidsverhogende Behandeling — $49,00

Ik heb officieel mijn eerste jaar met een kind overleefd en mijn haar is in herstelmodus van postpartumuitval. Om te helpen, heb ik een heleboel producten voor dichtheid en groeiondersteuning gebruikt, vooral deze behandeling die wat mij betreft een groot verschil heeft gemaakt. Het is gemaakt met kurkuma, collageen en ashwagandha om de bloedsomloop te stimuleren, het haar te hydrateren en te versterken bij de wortel. Ik breng het eenmaal per dag aan op mijn wortels en style het zoals gewoonlijk. Ik vind het geweldig dat het niet vettig is, dus het verzwaart mijn wortels niet en maakt mijn kapsels niet stijf.

61VWJj7WZmL. AC UF10001000 QL80

Bio-Oil Droge Huid Gel voor Gezicht en Lichaam — $15,00

Je zou nooit denken dat ik een superdroge huid heb als je ziet hoe het eruitziet na het gebruiken van deze gel. Het is een dikke balsem-gelhybride die zelfs de droogste huid (lees: de mijne) verzacht en hydrateert. Een klein beetje is al genoeg en ik gebruik slechts een kleine hoeveelheid ter grootte van een kwartje om grote gebieden te bedekken, zoals mijn benen en armen. Mijn huid voelt altijd superzacht aan en heeft een gezonde, gehydrateerde gloed als het volledig is opgenomen, wat ik geweldig vind.

2620389

Benefit Cosmetics Precisely, My Brow Getinte Wenkbrauw Wax — $27,00

Als ik een getemde, gevulde wenkbrauw wil die er niet overdreven uitziet (en niet veel tijd kost), zweer ik bij deze wax. De formule vult dunne plekken op en zorgt ervoor dat de haartjes er dikker uitzien terwijl ze allemaal tegelijk op hun plek worden gelegd. Het is perfect als je een enigszins gelamineerde look wilt zonder het proces thuis of in een salon te hoeven doorlopen.

Indulgent Moisture Rose Cherry Creme

Olay Indulgent Moisture Body Wash — $ 12,00

Mijn douchetijd is altijd superheilig, en het voelt nog specialer sinds ik deze body wash aan mijn routine heb toegevoegd. De dikke en romige formule creëert een bubbelend, zacht schuim dat mijn huid altijd superzacht en glad laat aanvoelen na het afspoelen. Mijn favoriete onderdeel is echter de geur. Ik gebruik de Rose and Cherry Creme, en mijn badkamer ruikt altijd naar een luxe tuin nadat ik heb gedoucht. Ik heb de laatste druppel van mijn huidige fles gebruikt, en de Caribische Guave en Kokosnoot geur is de volgende op de agenda.

lion pose

Leeuwenhouding Ongevlekt 4X Donkere Vlekken + Hyperpigmentatie AHA Serum — $79,00

Ik heb hyperpigmentatie en ik ben altijd op zoek naar producten die mijn donkere vlekken helpen vervagen. Ik gebruik dit nu een paar weken en merkte een enorm verbetering van het algehele uiterlijk van mijn huid. Mijn vlekken zijn lichter, de textuur is veel gladder en ik voel me stralender na elk gebruik. De magie zit in de ingrediëntenlijst vol met AHA's (azelaïne, glycolzuur, melkzuur), die allemaal exfoliëren en verkleuringen aanpakken, en hyaluronzuur en aloë om te hydrateren en te kalmeren.

1

Charlotte Tilbury Unreal Skin Sheer Glow Tint Hydraterende Foundation Stick — $47,00

Normaal gesproken ben ik niet zo'n stralende foundation-dame, maar deze heeft me overtuigd. Het heeft een glanzende, huidachtige finish waardoor het lijkt alsof je net van het strand komt (zelfs als dat niet zo is). De dekking is zeker aan de lichte, opbouwbare kant, dus dit is misschien niet de beste keuze als je volledige dekking wilt. Dit is echter perfect als je op zoek bent naar een transparante gloed die niet te zwaar is (vooral niet in de hitte). Dus ik ga hem zeker inpakken voor mijn aankomende reizen.

Freckle

Rhode Pocket Blush — € 25,00

Bekentenis: ik heb hard gevochten om niet op de Rhode-kar te springen toen deze blush werd gelanceerd. Ik moest hem in actie zien voordat ik hem de hemel in kon prijzen (ik ben een blush-liefhebber, en geen crème-blushes zijn Eigenlijk goed). Maar man, dit spul is echt heel erg goed. Het is gepigmenteerd en romig, verstoort geen enkele basismake-up op je gezicht, geeft je huid een mooie gloed en mengt goed. Echt, het is fantastisch. Freckle was mijn go-to kleur, maar eerlijk gezegd heb ik ze nu allemaal nodig.

Photo Jun 25 2024 8 22 55 AM 1

Brown Sugar Babe It Girl voedende lichaamsolie — $ 55,00

Mijn vriendin, beauty-editor Kayla Greaves werkte samen met Brown Sugar Babe aan een sexy ruikende body oil die ik niet meer ben gestopt met gebruiken sinds ik hem per post kreeg. Het heeft tonen van bergamot en zwarte peper en droogt op tot een rozige muskus die de hele dag een prachtig spoor van geur achterlaat. Het beste deel? Het hydrateert de huid, dus je zult zacht zijn En ruikt lekker. Ik vind het heerlijk om dit direct na het douchen op te doen en daarna mijn bodymist en parfum eroverheen te doen.

41167033807

Cortizone 10 masserende rollerball — $ 10,00

Ik ben superallergisch voor muggenbeten (ik zwelt op en word superrood en jeukerig), dus ik ga op vakantie niet zonder dit in mijn hand (ik neem er twee mee). Het heeft de anti-jeukvoordelen van hydrocortison plus aloë en glycerine om irritatie te hydrateren en te verzachten. De rollerball-applicator maakt het ook gemakkelijk om onderweg aan te brengen zonder dat mijn handen vies worden.

Onze redacteuren selecteren deze producten onafhankelijk. Als u via onze links een aankoop doet, verdient Well+Good mogelijk een commissie.

Related Posts

 • Lifestyle
 • July 19, 2024
 • 2 views
 • 6 minutes Read
The Key to a Purposeful Life in a Distracted World

In today’s fast-paced world, finding our true purpose can feel like looking for a needle in a haystack. This is where the “Why Whisperer” comes in, guiding you to tune…

 • Lifestyle
 • July 18, 2024
 • 2 views
 • 4 minutes Read
Is Kim Kardashian's Salmon Sperm Treatment Safe or Effective?

IIf you remember Kim Kardashian famously applying breast milk to her psoriasis patches to help them heal, you know that the reality star, entrepreneur, and founder of Skims is no…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Missed

Trump Bitcoin Conference Fundraising Tickets for Nashville Soiree Hit $844,600 Max

 • July 19, 2024
Trump Bitcoin Conference Fundraising Tickets for Nashville Soiree Hit $844,600 Max

Solar parks with rainwater management reduce runoff and erosion, research shows

 • July 19, 2024
Solar parks with rainwater management reduce runoff and erosion, research shows

Food aroma research could help explain why meals in space taste bad

 • July 19, 2024
Food aroma research could help explain why meals in space taste bad

The mindset, technology and tools holding back e-commerce

 • July 19, 2024
The mindset, technology and tools holding back e-commerce

Writer Shalom Auslander catalogs his lifelong battle with self-contempt in ‘Feh’ : NPR

 • July 19, 2024
Writer Shalom Auslander catalogs his lifelong battle with self-contempt in ‘Feh’ : NPR

Canadian Jacob Shaffleburg, Colombian Richard Rios and Copa America stars set for transfers

 • July 19, 2024

Trump speaks at RNC amid Biden election questions

 • July 19, 2024
Trump speaks at RNC amid Biden election questions

Stocks Making the Biggest After-hours Moves: ISRG, NFLX, PLUG

 • July 19, 2024
Stocks Making the Biggest After-hours Moves: ISRG, NFLX, PLUG

The Key to a Purposeful Life in a Distracted World

 • July 19, 2024
The Key to a Purposeful Life in a Distracted World

Groundcherry gets genetic upgrades: Garden wonder turns into agricultural powerhouse

 • July 19, 2024
Groundcherry gets genetic upgrades: Garden wonder turns into agricultural powerhouse

Is Kim Kardashian's Salmon Sperm Treatment Safe or Effective?

 • July 18, 2024
Is Kim Kardashian's Salmon Sperm Treatment Safe or Effective?